Laatste werkplaats Competenties en Vaardigheden

Afgelopen woensdag 16 mei vond  de laatste werkplaats van het thema 'Competenties en Vaardigheden' plaats. Een laatste moment voor de projectleiders om elkaars projecten te bevragen en om tips mee te krijgen in de loop naar het eind evaluatie.  

18 mei '18 | Digitale interactie, Competenties en Vaardigheden

De vorige keer was besproken dat er enkele obstakels waren met betrekking tot het juridische aspect - met het oog op privacy en veiligheid van data - van de projecten. Deze obstakels waren inmiddels overwonnen en die inspanning betaalt zich nu uit dat de projecten ook klaar zijn voor als de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) per 25 mei 2018 van kracht gaat zijn. In deze laatste projectfase kwam bij een aantal van de projecten naar voren dat het product af is, maar dat het nog niet lukt om het bij de gebruikers onder de aandacht te brengen. 

Tussen de bespreking van de projecten door deelde Monique Kemner, adviseur zorginnovatie Kodiezijn, hun visie op hoe zorginnovaties geimplementeerd kunnen worden in een bestaand zorgsysteem. Haar belangrijkste boodschap was dat je een implementatie vooral samen met de eindgebruiker moet aanvliegen. 

Tags

WerkplaatsCompetenties en vaardigheden

Comments