Doe mee met Citrien e-health-2!

Tweede Matchmakingsbijeenkomst | Zorg & ICT Beurs

Draagt uw e-health project aantoonbaar bij aan verbeterde, patientgerichte en goedkopere zorg? En is het klaar voor opschaling? Dan nodigen wij u uit tot samenwerking!

Presenteer uw idee tijdens de Zorg & ICT beurs op 12 maart (vanaf 14.00 uur).

Locatie: Jaarbeurs Utrecht.

Download het aanmeldformulier en stuur het naar: info@ citrienfonds-ehealth.nl. De sluitingsdatum is 5 maart 2019 (latere inzending is mogelijk in overleg). Uit de inzendingen zullen we een eerste selectie maken. De bijeenkomst is op uitnodiging.

Wij hopen u daar te ontmoeten! 

22 feb '19 | Samenwerking

In de periode van 2019-2022 richt Programma E-health zich op implementatie en opschaling van bewezen en doelmatige e-health toepassingen die bijdragen aan de transformatie van zorg. Het programma staat hierbij open voor kansrijke, discipline overstijgende en verbindende projecten van buiten de umc’s. Initiatieven voor samenwerking worden geselecteerd aan de  hand van ronde tafel sessies/ netwerk bijeenkomsten.

Er zal gebruik worden gemaakt van een beoordelingsformulier. U kunt dit ter informatie alvast inzien (onder voorbehoud van wijzigingen). Het beoordelingsformulier is bedoeld als een quick scan. Er is geen minimale score of weging vooraf vastgesteld. Schroom niet uw voorstel in te dienen als u niet aan een aantal punten lijkt te voldoen.

Download documenten

Aanmeldformulier

Beoordelingsformulier (onder voorbehoud)

Comments