Paul de Vries

Kwartiermaker Zorginnovatie & eHealth bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Paul de Vries

Huidige functie betreft Kwartiermaker Zorginnovatie & eHealth bij Ziekenhuis Gelderse Vallei. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale eHealth strategie van ZGV en vanuit de zorg verantwoordelijk voor de aanschaf van een nieuwe EPD suite voor ZGV.

Vanuit een brede socialisatie en werkervaringen in zowel de paramedische, maatschappelijk werk, ggz en ziekenhuis domeinen en in bezit van een beschouwende en analytische werkwijze ontwikkel ik zicht op bedrijfsprocessen. Binnen alle genoemde domeinen heb ik zowel vanuit de zorg als vanuit ondersteunende rol die de digitalisering hierin kon innemen gekeken naar het zorgproces.

Samen met de programmamanager eHealth, CIO en CMIO ontwikkelen we een ecosysteem in ziekenhuis Gelderse Vallei waarin we snel kunnen schakelen en veranderprocessen op gang trekken.

Momenteel lopen er kleinschalig verschillende home monitoring en remote monitoringprogramma`s alsmede een robot op de kinderdiabetes afdeling.

Met onze regio partners / zorginstellingen werken we aan een op te zetten regionaal platform waarin eHealth een belangrijke rol zal spelen.