Nieuwsbrief van het Citrienprogramma e-health
Citrienprogramma e-health
De juiste zorg maak je samen
 

Beste *|FNAME|*,

Nog een week en de e-healthweek 2020 gaat weer van start. Een mooi moment om stil te staan bij de vorderingen en plannen van het Citrienprogramma e-health.

Het afgelopen jaar is een voortvarende start gemaakt met de landelijke implementatie van vier succesvolle projecten afkomstig uit het eerdere Citrienprogramma ‘evidence based e-health’. Het gaat hierbij om drie telemonitoring projecten (voor zwangeren, hartklachten en het meten van vitale functies) en medicatieverificatie via het patiëntenportaal. Op onze vernieuwde website is informatie terug te vinden over de projecten, de behaalde doelstellingen en de betrokken projectleiders. De opschalingskaart geeft daarbij informatie over de locaties waar een project geïmplementeerd is en de status van implementatie.

We zijn heel trots dat er inmiddels verscheidene regionale ziekenhuizen zijn aangesloten. Ziekenhuizen en eerstelijnspraktijken die interesse hebben in de projecten en onze ervaringen, worden hierbij nog eens van harte uitgenodigd om te participeren!  

Het jaar 2020 zetten we de ingezette koers voort. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten om de laatste ontwikkelingen te volgen.

Met vriendelijke groet,

Marlies Schijven
Programmaleider Citrienprogramma e-health

De juiste zorg maak je samen

Meedenken of meedoen met het Citrienprogramma e-health?

Meld u nu aan!

Aanmelden